Contralts

Florence (Flo) Belliard

CANTA DES DE: 2007 amb l’Anna Ruggiero i des de 2008 amb la coral de la Sedeta.

VEU: contralt i baix de recanvi.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Sylvie, Malaika, Motherless Child, Hush, Done Made my Vow to the Lord i moltes més.

CANTANT PREFERIT: els 4 B (soc la franceseta de torn): Brassens, Brel, Barbara i…Beethoven. Dones del jazz: de Billie Holiday a Melody Gardot (“Your Heart is as Black as Night”). Blues: Eric Bibb, Keb Mo. Poetes amb notes: Dylan, Lou Reed. Els meus anys tendres: Neil Young, Deep Purple, Queen. i… la música brasilera i tantes més.

CONCERT QUE RECORDA I PER QUÈ: a l’església del Pi, pels nervis; a Santa Mònica, pels nens africans que ballaven; a Sant Just i Pastor, per la increïble sonoritat; a Tossa de Mar, per tenir el cel com a cúpula; a Santa Anna de Barcelona, per tenir el privilegi de compartir –ho amb l’Essence of Joy Choir de Filadelfia, i l’últim concert per a les Salesianes de Sarrià, pel positivisme i els mojitos….i els que falten…

Isabel Tarradas

CANTA DES DE: sempre m’ha agradat cantar però amb la Sedeta Gospel Singers m’he atrevit a fer-ho per primera vegada de forma seriosa. He canviat les cantades íntimes i al cotxe (on sempre agraïré aquells moments d’esplaiar la veu) per a fer-ho en grup i en públic. Fantàstic!

VEU: contralt

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Shosholoza m’emociona, Daniel és la primera que vaig aprendre i Aquarius sempre m’ha agradat.

CANTANT PREFERIT: M’agrada música molt diferent però m’ha marcat Lluís Llach, Supertramp, Eric Clapton, Elton John…

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: el concert a la cripta de la Sagrada Família, per l’espai tan emblemàtic i la il·lusió que em feia actuar-hi. I el meu primer concert, és clar, a l’Eixample a l’aire lliure i cantant amb el sol a la cara.

Gema Nogués

CANTA DES DE: 2014 en la coral.

VEU: contralto.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA:  Shosholoza  y en general las africanas.

CANTANT PREFERIT:  muchos, pero si tengo que decir uno, Joan Manel Serrat.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: pienso que cada concierto es una experiencia diferente. Recuerdo especialmente el de Esquima que fue el primero, los de la Sagrada Familia, el del MEAM, el de Arrels y el de Sant Pau del Camp.

Mercè Villanueva

CANTA DES DE: setembre de 2015 amb la Sedeta, però el meu primer bolo el vaig fer quan tenia 8 o 9 anys fent un solo del Kirieleison  a la missa de Gall.

VEU: contralt

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: totes les africanes, Aquarius, Done Made My vow to the Lord, Evening Rise, Sylvie, Swing low …. segur que podria afegir -ne més.

CANTANT PREFERIT: no tinc cap de preferit. M’agrada el rock (simfònic, hard, psicodèlic) el folk, el blues, el soul, el country, el jazz (sobretot instrumental), el heavy, el reggae, el flamenc, la música clàssica i fins i tot el cant gregorià. Per concretar una mica, diré que m’agraden cançons de: Deep Purple, Pink Floyd, Creedence Clearwater Revival, Chicago, Crosby, Stills, Nash & Young, The Beatles, The Rolling Stones, Queen, Supertramp, Bill Haley, Little Richard, B.B. King, Chuck Berry, J.J. Cale, Lou Reed, Bob Dylan, Janis Joplin, Miles Davis, John Coltrane, Bob Marley, John Lennon, Rod Stewart, Amy Winehouse, Johnny Cash, Paco de Lucía, El Camarón, Lluis Llach… millor que pari perquè no acabaria mai…

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: el primer, a El Masnou, per la inseguretat de no tenir controlades totes les lletres. També el que vam fer per Nadal a la residència de gent gran, en veure il·lusió i alegria reflectides a les seves cares.

Pepi Corbalan

CANTA DES DE: 2008 amb la Sedeta Alella.

VEU: contralt.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Malaika, també Mary’s Boy Child, Rock my Soul i Aquarius.

CANTANT PREFERIT: Serrat sense dubte des del primer disc “Ara que tinc vint anys“.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: Residència Maranatha, perquè estava la meva mare.

Rosa Pérez

CANTA DES DE: que era petita i em marejava al cotxe. Cantar a veus amb la meva mare i la meva germana em distreia. Ara que ja no em marejo, canto amb Sedeta Gospel Singers des del 2007.

VEU: contralt tirant a baixa. En fi, que de soprano, res.

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: difícil, però em quedo amb lentes: Sylvie, Hush Somebody’s Callin’ my Name i Amazing Grace.

CANTANT PREFERIT: Pink Floyd, sense dubte. Bob Dylan en els seus inicis i Simon & Garfunkel.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: el de l’església Sant Just i  Pastor. Vam cantar francament bé, el so era increïble i vaig fer el meu segon solo.

Sònia Casacuberta

CANTA DES DE: no ho recordo, pot ser maig de 2013?

VEU: contralt

CANÇÓ DEL REPERTORI PREFERIDA: Shosholoza, sens dubte!

CANTANT PREFERIT: uf, ara mateix m’encanta DEUDEVEU.

CONCERT QUE RECORDES I PER QUÈ: m’agraden molt els de la fundació Esquima. M’encanta fer-los allà per l’entorn, i pel públic que és super agraït!