19 de juny de 2019

Participem en un concert conjunt al centre cultural Pere Pruna

Aquest és un concert especial perquè col·laborem amb les components dels tallers de gospel que la directora imparteix a la Casa Golferichs i el centre cultural Pere Pruna. Ens reunim d’hora i la directora ens va presentant, en un ambient distès i il·lusionat. Assagem durant una bona estona i és agradable cantar amb persones que valoren l’experiència que tenim els components de la coral i ens agraeixen la nostra presència.

El concert sona increïblement bé, entre la magnífica acústica d’aquesta antiga església i el caliu del públic. Ens atrevim a cantar “Route 66”, un tema que encara no dominem, i és tot un èxit, el més aplaudit pel públic.

Acabem, com fem sovint, baixant de l’escenari al so de “This Little Light of Mine”, amb el públic dret i aplaudint al ritme de la música. Com sempre, una experiència molt grata i enriquidora.

Escrit per la cantaire Rosa Pérez.