16 de març de 2019

Tornem a cantar a la Maratò de Corals

El dissabte 16 es va celebrar la marató de corals al teatre Ros d’Olano de Gràcia.

Per a molts dels components de la coral La Sedeta, era una cita habitual. Per a la Marina i per a mi, era el nostre primer concert i això, és clar, el va fer molt especial. De fet,  tot es va transformar en la primera vegada per nosaltres: la trobada amb els companys a la porta del teatre, les recomanacions dels més veterans per superar els nervis, l’últim escalfament abans del concert, la sortida a l’escenari davant la gent que esperava  escoltar-nos.

Un cop començat el concert, ja no hi havia marxa enrere i els 7 temes que vam cantar, gairebé van sortir sols. L’Anna ens va guiar, com sempre fa, encomanant la seva força i alegria i crec que tothom ho va passar molt bé.

Gràcies companys pels ànims i el suport que ens van fer costat tot el temps i per la manera en  què ens vareu acollir al grup.

Ha estat  un luxe compartir amb vosaltres aquesta experiència.

Escrit per la cantaire Amalia Caldeiro.

Un moment del concert.