30 de setembre de 2018

Cap de setmana al Pallars: concert a Sort

El passat cap de semana del 29 i 30 de setembre, la Sedeta Gospel Singuers ens vam presentar per primera vegada a les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà (Lleida) de la mà de l’associació cultural del país, ArtÀneu.

El diumenge 30 al migdia vam presentar les nostres cançons a l’església de Sort. Potser més tímidament al principi que al concert del dia anterior a l’església d’Esterri d’Àneu, però finalment totalment entregat, el públic assistent ens va acompanyar palmejant i cantant el nostre repertori d’espirituals, amb els que volem fer arribar un missatge d’alegria, d’esperança i d’amor a tots els que ens volen escoltar.

Moltes gràcies a tots els que vau venir a escoltar-nos i als que d’una manera o d’altra vau fer possible  aquesta trobada al Pallars.

 

Escrit per la cantaire Mònica Moren, a qui debem un especial agraïment per organitzar el cap de setmana.