29 de setembre de 2018

Cap de setmana al Pallars: concert a Esterri d’Àneu

El passat cap de semana del 29 i 30 de setembre, la Sedeta Gospel Singuers ens vam presentar per primera vegada a les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà (Lleida) de la mà de l’associació cultural del país, ArtÀneu.

El dissabte al vespre vam actuar a l’església d’Esterri d’Àneu, que amb la seva sonoritat ens va permetre gaudir i fer gaudir als espectadors amb les nostres cançons. Plegats vem fer un viatge musical fins als Estats Units, passant per l’Àfrica negra, dirigits, com sempre, per l’Anna Ruggiero, l’especial esperit conductor dels nostres concerts.

Moltes gràcies a tots els que vau venir a escoltar-nos i als que d’una manera o d’altra vau fer possible  aquesta trobada al Pallars.

 

Escrit per la cantaire Mònica Moren, a qui debem un especial agraïement per organiztar el cap de setmana.