29 de març de 2015

Emotiu concert del Dia de la Dona

El divendres 20 de març varem celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora a la sala d’actes del nostre Centre Cívic La Sedeta per a un públic entusiasta que ens va aplaudir com mai i va cantar, picar de mans, ruire i emocionar-se amb nosaltres. Aquest any varem voler destacar el paper de la dona a l’educació y la importància trascendental que això té per al progrès de la societat. Diversos cantaires van llegir extractes del discurs que va pronunciar Malala Yousafzai, recent guanyadora del premi Nobel de la Pau per la seva lluita en favor de l’educació infantil com a motor del desenvolupament pacífic. El públic va acabar cantant amb nosaltres a l’escenari, un final ideal per celebrar aquest dia tan assenyalat.
Us adjuntem el texte ambs els extractes del discurs de Malala que va seleccionar la cantaire Laura Quesada, a qui agraïm l’esforç.